Grundlæggende om Windows 10: Sådan stoppes og deaktiveres opdateringer

Grundlæggende om Windows 10: Sådan stoppes og deaktiveres opdateringer

Grundlæggende om Windows 10: Sådan stoppes og deaktiveres opdateringer

Windows 10-opdateringer, som Microsoft sender til dit system regelmæssigt, er beregnet til at holde dit operativsystem opdateret. De er for det meste en god ting. Men nogle gange kan en opdatering gå galt , og så foretrækker nogle Windows-brugere at udsætte opdateringer i en uge eller to for at sikre, at der ikke leveres problemer med opdateringen. Derudover kommer opdateringer undertiden på et ubelejligt tidspunkt – for eksempel når du er midt i et projekt med en stram deadline.

Du kan ikke stoppe opdateringer helt, men du kan sætte dem på pause. Der er også en måde at deaktivere opdateringer på, men også så den er ikke permanent. Hvis du vil pause i tilfælde af potentielle fejl eller hellere vil afvise dem så længe som muligt, kan du her justere dine indstillinger.

SÆT OPDATERINGER PÅ PAUSE

  • Klik på Start-knappen
  • Klik på tandhjulet nederst til venstre for at åbne Indstillinger
  • Åbn opdatering og sikkerhed
  • Du skal være på Windows Update-siden. Hvis du ikke er det, skal du klikke på “Windows Update” i venstre sidebjælke.
  • Hvis du har nogen opdateringer i afventning, finder du dem anført øverst. Du kan også kontrollere, om der er nogen opdateringer, der venter. Ellers får du at vide, at du er opdateret. Direkte nedenfor vil du se “Sæt opdateringer på pause i syv dage.” Klik på det for at stoppe din enheds opdatering i en uge.
  • Windows Update-siden fortæller dig nu, at dine opdateringer er sat på pause. Hvis du vil, kan du fortsætte med at klikke på “Sæt opdateringer på pause i yderligere 7 dage” for at udskyde opdateringer i yderligere uger. (Jeg var i stand til at holde pause i op til fem uger.) Du kan klikke på “Genoptag opdateringer” øverst på skærmen for at fortryde dette.

 

 

  • Hvis du har nogen opdateringer der venter, finder du dem anført øverst. Du kan også kontrollere, om der er nogen opdateringer, der venter. Ellers får du at vide, at du er opdateret. Direkte nedenfor vil du se “Sæt opdateringer på pause i syv dage.” Klik på det for at stoppe din enheds opdatering i en uge.