Om Firmamusen

Media Image

Om Firmamusen

Firmamusen kan hjælpe dig med alle mulige IT ting. Uanset om det er Websites, nye software programmer eller funktioner på dit netværk. Musen kommer vidt omkring og derfor er du godt sikret uanset hvilken vinkel du vælger.

Software kendskab
99%
Udvikling
95%
Officepakken
95%
Microsoft Windows i alle afskygninger
95%
Annoncering på Google
85%
Logokreationer
80%
Webdesign på WP
100%
Erfaring i IT branchen
100%
IT sikkerhed
100%

Hvad siger kunderne

Om mig

Michael Leitner
Designer og tryllekunstner på nettet

“Lykkes det ikke helt, har du ikke gjort det godt nok”

Kort om mig

Efter en rygskade, kunne jeg ikke mere arbejde som køkkenchef og rådgiver på restauranter rundt omkring i Europa, ja sågar på Grønland. Jeg måtte finde på noget, og da jeg altid har haft interesse for computere og teknologi, nuller og ettaller, ja, så lå det lige til højrebenet.

Jeg følte derfor, at der var behov for at åbne et firma, som tog kunderne alvorligt og lyttede.

Min passion sammen med forståelse og tålmodighed, udgør i dag min virksomhed, som jeg nu har haft i over 21 år. Jeg er dedikeret til det jeg gør, og følelsen af at jeg virkelig hjælper mine kunder betyder meget for mig. Jeg er god til at sætte mig ind i folks ønsker og visioner, og nogle gange kommer der meget mere værdi ud af løsningerne end kunderne havde forestillet sig.

Jeg plejer gerne at sige at jeg servicerer om dagen og koder om natten 🙂 Ja, så kan I selv regne regne ud hvor passioneret jeg er.