Filhåndtering i clouden

Clouden - fremtiden for filhåndtering

Den sikreste sky

Du er altid fuldt sikker på med dine filer på denne sky. Der er “end- to end” encryption, hvilket betyder at det kun er dig der kan læse dine filer. Hosten kan ikke læse dine filer heller, da de er krypteret. Den bedste sikkerhed du kan få.

Brug for at dele filer?

Det er nemt at dele dine filer, opret blot et link direkte til din fil, og modtageren kan kun se den, ikke andet. Du kan også vælge at dele dine filer mellem dine ansatte , så de kan arbejde sammen om dem. Brug Sync, i stedet for Onedrive.

Download kun de filer du skal bruge

Skyen betyder normalt at du skal have alle dine filer liggende på din PC, såfremt de også skal være i skyen. men ikke her. Vælg kun de mapper du skal bruge lokalt, resten kan stadig tilgås online når du behøver dem.

Adgangskontrol for dine ansatte

Har du brug for at styre hvem der ser hvilke filer, hvornår og hvor længe? Intet problem. Det kan du styre helt ned på filniveau. Så bliver det ikke smartere. Du kan sætte en dato for hvornår filer ikke mere kan åbnes eller et tidspunkt.

Send filer sikkert

Har du behov for at dele store filer, og ikke vil sende dem som e-mail som vedhæftninger? Så kan du blot oprette et sikkert krypteret link, som du kan sende til en kunde. Nemmere bliver det ikke. Du kan vælge at passwordbeskytte det.

Dine filer er altid ved hånden

Få adgang til dine filer, altid. På Mobile apps til iPhone, iPad, Android og på web. Brug dine filer sammen med populære apps såsom Microsoft Office og Adobe Creative Suite. Du er altid i nærheden af dine filer. Selv når du er offline.