Webroot antivirus

Firmamusen er Webroot partner

Webroot Partner

Firmamusen/Computermusen er Webroot partner, og kan derfor hjælpe dig sikkert i mål, så din virksomhed er sikker. Derfor kan jeg tilbyde dig en antivirus som du slet ikke opdager er der, og hvor alt styres centralt online. Fodaftrykket er der utroligt lille på din PC, og du vil slet ikke mærke eller se noget til popups og alt muligt andet.

Undgå vira

Udover at beskytte dig online, beskytter Webroot dig også mod mails der bliver sendt til dig, og som du måske kommer til at åbne. Den beskytter dig mod filer du måske modtager som kunne være inficerede, og den scanner også dine USB drev, såfremt du bruger dette fra en kunde.

Surf sikkert

Når du surfer på nettet, udgør det altid en fare. Mange ved det ikke, men du bliver overvåget konstant, når du surfer rundt på nettet. Med Webroot antivirus, er du helt sikker, og den hjælper dig med ikke at falde i de forkerte hænder, når du besøger hjemmesider du ikke kender.

Fuld sikkerhed

I dag gælder det om at være sikker online. Du ved aldrig hvornår uheldet er ude, eller at du uforvarende kommer til at åbne noget du ikke skulle have gjort i din mail, eller ved besøg på et website. Så er det godt at du har et antivirusprogram installeret.