Website

Nyt website - dit ansigt til omverdenen

Kom hurtigt i gang

Det skal være nemt at komme i gang, og derfor kan du med fordel vælge et standardtema, hvor vi vælger de rigtige farver og elementer samt bruger dit navn og evt. designer et logo til dig.

Sigende tekster

Såfremt du helst vil være fri for at skrive, så kan jeg også hjælpe dig med tekster til dit nye website samt billeder. Jeg kommer ligeså ud for at tage billeder hos dig, såfremt du ønsker dette mod en lille merpris.

Det er billigere end du tror

Fordomme er der mange af. Især når vi taler websites og hvad det koster at få lavet et website. Du har måske været uheldig eller har hørt priser som overstiger 50.000. Sådan er jeg ikke. Ring eller skriv, og du vil få en overraskelse af de gode.

Hurtigt videre

Vi tager en snak om dit firma, og hvad din side skal udstråle. Ønsker du at jeg opretter undersider, kan jeg sagtens gøre det for dig, så du ikke skal tænke på andet end at skrive lidt tekst til mig.

Du kan selv oprette

Er du lidt ferm på fingrene, så kan du med fordel selv oprette nye undersider og rette på siden, såfremt du har lyst til dette. Med det nemme system i WordPress, kommer du hurtigt i mål.

Opdateringer

For at få siden til at køre optimalt, også fremover,  anbefaler jeg at du bruger mig til at vedligeholde dine sider med, i form af supporttid. Du behøver ikke en fastprisaftale, hvor du føler dig snydt, fordi du ikke udnytter den. Brug mig ved behov i stedet.