Microsofts nyeste opdatering fejler

Microsofts nyeste opdatering fejler

Microsofts nyeste opdatering fejler

Den seneste Windows-opdatering har forårsaget problemer for nogle printerejere, ifølge en rapport fra Windows Latest (via Gizmodo ) Brugerne rapporterer, at de får en blå skærm, når de prøver at åbne udskrivningsdialogen fra Notesblok, Office eller andre programmer. (Du kender den irriterende tvetydige fejlmeddelelse, der ligner “Din pc løb ind i et problem og skal genstarte”? Det er den.)

Ikke alle bliver ramt af fejlen, men det kommer an på bestemte printere der er tilsluttet den enkelte PC, samt andre faktorer der spiller ind på hardware delen.

Microsoft er klar over, at forsøg på at udskrive under visse omstændigheder kan give blå skærm din pc, og har angivet fejlen på Windows 10 Support-side . Virksomheden ser ikke ud til at have lave en rettelse på dette tidspunkt. “Vi undersøger for tiden og vil give en opdatering, når der er flere oplysninger,” lyder det websted i øjeblikket.

Det er ikke klart, hvor udbredt problemet er, men Windows Latest siger, at det har “set adskillige rapporter om fejl, der dukker op her og der.” Fejlen ser ud til at påvirke flere printermærker, herunder Kyocera, Ricoh og Zebra.

”Har allerede haft mindst 20 bekræftede tilfælde fra 4 forskellige klienter, og dagen er kun lige startet,” fortalte en læser publikationen.

Hvis du støder på dette problem, er den nemmeste løsning at rulle den nyeste Windows-opdatering tilbage. For at gøre dette skal du åbne Indstillinger> Opdatering og sikkerhed> Windows Update> Se opdateringshistorik> Afinstaller opdateringer> Afinstaller eller fjern plasteret manuelt i kommandoprompt. Nogle Reddit-brugere bekræftede, at dette løste deres problem.

Firmamusen kan bekræfte at denne fejl eksisterer. Firmamusen har haft flere kunder der klager over det, og jeg har måttet afinstallere opdateringen på de berørte Pcere, for at de igen kunne køre uden at genstarte og printe uden problemer.

Så vil du fjerne opdateringen selv, skal du kigge efter den opdatering der er betegnet KB5000802.

Hvis du ikke selv vil rode med din PC så kan Firmamusen hjælpe dig hurtigt. Kontakt mig blot på denne side, og jeg vil tage kontakt til dig, så vi hurtigt kan få løst problemet.