Backupløsning

Backupløsning - den er vigtig for dit firma

Hurtig gendannelse

Uanset om du har brug for at redde digitale minder eller gendanne virksomhedsdata uden nedetid, så er din backupdata kun få klik væk. Hent hurtigt de mistede data fra vores Sky, eller endda gendan hele dit system med fuldt administreret gendannelse og hosting på Nordic Backup.

Uden forstyrrelser

Softwaren kører ubemærket i baggrunden for at sikre en frisk kopi af dine vigtigste data, uden at forstyrre dig. Ingen irriterende pop-ups og ikke længere behov for at huske at lave sikkerhedskopi – bare installér og glem!

End to End kryptering giver sikkerhed

Med topmoderne datacentre, punkt-til-punkt kryptering og redundante servere, beskytter backuppen selv dine mest følsomme data imod tab. Der revideres og forbedres løbende på sikkerhedssystemer for at sikre, at din sikkerhedskopi altid er fuldt beskyttet.

Automatisk, kontinuerlig sikkerhedskopi

Softwaret gemmer automatisk nye og ændrede filer, så du aldrig mister noget. Med Nordic Backup kørende ubemærket i baggrunden, sikres private- og virksomhedsdata effektivt uden forstyrrelse.

Ingen begrænsninger på lagerplads

Du skulle ikke behøve at vælge og fravælge de data, du vil beskytte. Vælger du  ”Personlig Computer” sikkerhedskopieres alle dine dyrebare data – og giver dig ubegrænset lagerplads til dine fotos, musik, dokumenter, e-mails og meget mere. Har du en større virksomhed med mange brugere, kan plads og pris skaleres.

Det rigtige setup

Uanset om du kun er dig selv i firmaet eller om du er flere, så er der et abonnement der passer til dig. Firmamusen finder det bedste setup til dig, og hjælper dig igennem installation og opsætning på alle firmaets enheder.