Bliv set – helt gratis

Bliv set – helt gratis

Bliv set – helt gratis

Når man starter op med sin virksomhed, så er det også vigtigt at dit link kommer ud på på søgemaskinerne og bliver bearbejdet, så din synlighed bliver bedre. Man kan betale sig fra det, men det kan være en bekostelig affære, og har man et produkt, som er mainstream, eller hvis der er mange om buddet, så kan være svært at komme ud over “kanten”. Du skal selvfølgelig altid huske at få lagt dit link ind på google.dk.

Men der er hjælp og hente. Og ganske gratis. Det gælder om at få sit link fra site website ud. Linkbuilding er en af måderne og de fleste steder koster det penge for at komme i gang.

Computermusen har derfor i længere tid haft en side, hvor man som virksomhed, kan få promoveret ens website, ganske gratis. Der er efterhånden en del firmaer og små erhvervsdrivende der har lagt sig ind på siden, for at få synlighed.

Man opretter sig som bruger, det tager 5 sek. Dernæst får man adgang til at indlægge alle de links til websites man vil, ved at tilmelde linket med navn, beskrivelse, billeder osv. Har man ikke billeder af ens website, så sørger systemet for at der bliver taget et screenshot af siden, som så bruges til frontbillede. Du har også mulighed for at oploade billedserier af dit produkt.

Da siden ønsker at det indhold der lægges op, er indholdsrigt, så bliver det manuelt godkendt af rigtige mennesker og dermed sikrer siden at alle er lige vigtige.

Du får besked på mail, når dit link er blevet godkendt.

Siden hedder Stuff4you.dk og har været med længe.  Så skynd dig ind på www.stuff4you.dk  Få oprettet dig ved at bruge “logind” knappen øverste højre hjørne. Så er du i gang!