Tag backup – 1 godt råd

Tag backup  – 1 godt råd

Tag backup – 1 godt råd

Tag backup – det er SÅ vigtigt for dig og din virksomhed

I de her tider, kan man ikke sige det nok. Tag Backup!

Du har sikkert hørt det så mange gange før. Men nu siger jeg det lige igen. Du har sikkert også hørt mange der siger “rigtige mænd tager ikke backup”. Og ja, det gør rigtige mænd sikkert ikke, indtil den dag at de mister billederne af barnebarnet, børnene og familien.

Og har du et firma, så er det endnu vigtigere at du får taget backup af alle dine data, dine mails og alle de andre ting som du går og gemmer på dit skrivebord, uden at tænke over, at går din PC ned, så har du ikke en chance for at få dem retur.

Mange tror at hvis de bruger Onedrive, dropbox eller en anden skytjeneste, ja, så er det at betragte som en backup. Det er det ikke. Det blot en filplacering, hvor du gemmer dine filer. Ligeså, hvis du bruger Office365 og bruger Outlook som din mailplatform, så er der faktisk ikke nogen backup af dine data. Microsoft har meldt ud at de gerne vil have at 3. part tager backup af disse data, for de gør ikke.

Og nu tænker du, hvordan gør jeg det så?

I dag har det aldrig været nemmere at tage backup af dine virksomhedsdata. Faktisk er det helt uden software, såfremt du kører Office365. Kører du Gmail Workspace, eller har du et Salesforce setup, er det også uden software.

Hvis du har dropbox, hvor du gemmer data, så kan også dette tages backup af, helt uden software.

Firmamusen har i samarbejde med Computermusen fået adgang til en helt sikker backupmulighed, og som slet ikke kræver software lokalt på din maskine, for at sikre dine data. Firmamusen kan sætte det hele op for dig, og det tager kun 1 time, så er du køreklar. Så kan du sove trygt om natten, og ikke tænke på, om jeg nu også har mine data i morgen, når du vågner.

Du bestemmer slev hvor din backup skal opbevares henne. Om det er Frankfurt eller Irland, USA eller Israel. Uanset lokation, er det i sikre hænder, og ingen andre end DIG kan læse data. det hele er krypteret med såkaldt End to end kryptering. det betyder at det kun er dig med din kode, der kan åbne op for dine data.

Og er uheldet ude, og du bliver hacket, ja så kan du altid få genskabt dine data ud fra backuppen. Det er den vigtige detalje, altid at huske. Du kan vælge at der bliver taget backup hver dag, eller hver 3. dag. De fleste vælger hver dag, men det kommer an på dataflowet i virksomheden, og hvor hyppigt du ønsker backuppen skal tages. Og husk, det belaster ikke dit system, det hele foregår i clouden, uden indblanden fra softwareprogrammer der skal opdateres.

Ønsker du at høre mere, så kig på siden her: Få Cloud to Cloud backup, eller kontakt Firmamusen for at komme i gang. Så tag Backup nu!

Jeg glæder mig til at hjælpe dig og din virksomhed, så du kan sove trygt om natten!

 

PS. Herunder kan du se et par link til artikler om netop Backup, og hvorfor det er så vigtigt at bruge de ekstra ressourcer på netop dette. Da Firmamusen har et setup, hvor det er nemt at komme i gang, så er det bare at få tilmeldt dig via dette link. Hellere gøre det nu, end i morgen!

Der findes artikler om backup, nogle gode andre med historier om uheld.

Og her

Sikkerhed i en coronatid: Backup er hackernes værste fjende