Vente med at opdatere til Windows 11?

Vente med at opdatere til Windows 11?

Vente med at opdatere til Windows 11?

Skal jeg vente med at opdatere til Windows 11?

Jeg får dette spørgsmål ret tit i øjeblikket. Og det er rigtigt svært at svare på, uanset hvordan du vender og drejer det. Det kommer helt an på hvad du har af maskine, om din maskine kan klare det, og om du er forberedt på at din brugerflade forandrer sig, drastisk.

Har du en maskine i dag, som er ca. max 3 år gammel, så kan du med held opdatere til Windows 11. Er din maskine af nyere dato og kan indfri de krav der stilles til at kunne opdatere til Windows 11, så har du muligheden for at opgradere.

Så er spørgsmålet, som vi stillede før, om jeg skal gøre det nu eller vente.

Når nogen spørger så spørger jeg med et nyt spørgsmål: Er du glad for Windows 10? De fleste svarer Ja. Rådet fra mig, er at man skal vente til det er absolut nødvendigt, såfremt man er glad for Windows 10. For Windows 10 er her i 3 år endnu, før man ikke kan bruge det mere med de sikkerhedsopdateringer der kommer til Windows 10.

Om 3 år, vil de maskiner vi har i dag, være udtjente, også hvis man har en nyere PC. Udviklingen går simpelthen så hurtigt, så det ikke kan betale sig at købe en ny maskine nu, for at kunne bruge Windows 11.

Så det går ligesom i ring.

Så facit er, at har du en Windows 10 maskine, som du er glad for nu, og som kører som den skal, så behøver du ikke at opdatere hvis du er ligeglad med udseendet og de nye funktioner, som Windows 11 giver dig. Og kan du holde den 3 år endnu, har du ligeså sparet penge i al den tid.

Er du med på beatet og har penge nok, så køb en NY PC hvor den er født med Windows 11, men køb en PC som er absolut i den høje ende af skalaen hvad angår ram og kraft, da du om ca. 3 år ellers skal ud og have en ny pc igen.

Har du brug for hjælp til at opdatere eller anden PC hjælp, så tag kontakt til mig på dette link eller skriv til mig via kontaktformularen

 

Og husk, som jeg altid siger: Tag backup, når du laver noget nyt med din PC. Se mere her for at komme i mål med backuppen.