Office 365 i skyen

Office 365 i skyen

Nem tilgang til dine data

Har du brug for at have tilgang til dine data, uanset hvor du er, så er Office 365 den rigtige løsning til dig. Med løsningen får du en opdateret Officepakke, altid, og du har mulighed for at tjekke dine e-mails når du er på farten.

Brug dit eget domæne

Med Office 365 kan du opsætte dit domæne, som du bruger på dit website til din e-mail, så det skaber mere tryghed for dine kunder. Firmamusen står for hele opsætningen, så du ikke skal rode med alt det tekniske.

Support

Support er en vigtig ting, og hos Microsoft er den med i prisen, når du vælger en Office 365 plan. Så er du altid sikret en rygdækning, med det du køber. Firmamusen kan også hjælpe dig med support direkte, hvis du foretrækker det.

Kalender som du vil have det

Vær altid opdateret med din kalender, og har du ansatte kan I dele jeres kalendere, så du altid ved hvad den anden skal, og om vedkommende er ledig. Med mobilapps, er det nemt at få overblikket.

Brug din Officepakke på 5 enheder

Med flere maskiner, måske en hjemmepc eller en en ekstra laptop til rejsen, er du altid opdateret. Du kan bruge den samme licens til Officepakken på op til 5 enheder, og dine data følger med, uanset hvilken enhed du bruger.

Du vælger selv

Abonnementet kan du enten betale 1 gang om året eller pr. måned. Du bestemmer selv. Computermusen står for fakturering af dit abonnement, så du kun får faktura et sted fra. Nemmere kan det ikke være.