Kaspersky antivirus

Firmamusen er Kaspersky partner

Kaspersky antivirus Partner

Firmamusen/Computermusen er Kaspersky antivirus partner, og kan derfor hjælpe dig sikkert i mål, så din virksomhed er sikker hele vejen rundt. Derfor kan jeg tilbyde dig antiviruspakker som både dækker dine computere og mobile enheder.

Undgå vira

Udover at beskytte dig online, beskytter kaspersky dig også mod mails der bliver sendt til dig, og som du måske kommer til at åbne. Den beskytter dig mod filer du måske modtager som kunne være inficerede, og den scanner også dine USB drev, såfremt du bruger dette fra en kunde.

Surf sikkert

Når du surfer på nettet, udgør det altid en fare. Mange ved det ikke, men du bliver overvåget konstant, når du surfer rundt på nettet. Med Kaspersky antivirus, er du helt sikker, og den hjælper dig med ikke at falde i de forkerte hænder, når du besøger hjemmesider du ikke kender.

Fuld sikkerhed

I dag gælder det om at være sikker online eller på din mobil. Du ved aldrig hvornår uheldet er ude, eller at du uforvarende kommer til at åbne noget du ikke skulle have gjort i din mail, eller ved besøg på et website. Så er det godt at du har et antivirusprogram installeret.